13. mája 2020

Tyčinka Záchranka

Jeden človek môže zmeniť svet. Malý skutok dobra, ktorý spravíme, dokáže spustiť efekt domina. Veríte?„Každý z nás skrýva v sebe hrdinu. Aj malé gesto, ktorým inšpirujeme ostatných, dokáže vyvolať zmeny v spoločnosti. Preto by sme mali verejne hovoriť o hrdinoch,“ vyzýva renomovaný profesor psychológie zo Stanfordovej univerzity, autor slávneho Stanfordského väzenského experimentu a Teórie hrdinstva, Philip Zimbardo.

25. februára 2020

Získali sme certifikát na bezlepkovú výrobu

Potravinársky závod v Galante získal certifikát na bezlepkovú výrobu. Rastúce požiadavky zo strany klientov a spotrebiteľov, rovnako ako aj dlhodobo stúpajúci trend v oblasti zdravej výživy nás podnietili k tomu, aby sme získali certifikát, ktorý nám umožňuje vyrábať produkty bez obsahu lepku (gluten-free).
24. júla 2019

Naše tyčinky chutili aj v Číne

V našom závode Healthy Food Supplements v Galante vyrábame vysoko kvalitné, nutrične a funkčne vyvážené tyčinky pre rôzne značky a influencerov. Okrem toho, že náš tím vyvíja neustále nové chute a nachádza nové možnosti na vylepšenie receptúr, hľadáme aj nové možnosti a trhy, kde by naše chutné riešenia na mieru našli uplatnenie. A vybrali sme sa aj za hranice Slovenska. Tento raz do ďalekej Číny.
12. mája 2019

Navšívte nás na výstave v Amsterdame

Vďaka členstvu v asociácii PLMA sa v dňoch 21. a 22. mája zúčastní spoločnosť HFS výstavy World of Private Label (Svet privátnych značiek) v holandskom Amsterdame. Tento medzinárodný veľtrh s viac ako tridsať ročnou históriou spája ponuku s dopytom a pomáha nadviazať nové kontakty, nájsť nové produkty a objaviť nové nápady a inšpirácie.
12. februára 2019

Máme prvý certifikát v potravinárstve

Naša potravinárska výroba Healthy Food Supplements s.r.o. (HFS) v Galante nadobúda čoraz jasnejšie kontúry. Po období, v ktorom sme sa intenzívne venovali príprave špičkovej technológie a testovaniu, je tu […]

proxenta group
 

© 2019 | Molto Bello